top of page
Hos Villmarkscamp får du roen tilbake

Det er mange år siden de engelske lordene ble rodd rundt i Mandalselva på jakt etter storlaksen. Men vi skjønner at både engelske lorder og stor villaks trivdes i strykene ved Mjåland Camping.

Mandal er villaksbyen. En by med laks i kommunevåpenet og med livsåren, Mandalselva, som har en lakseførende strekning på 48 km. De siste ti årene har Mandalselva vært en av Norges ti beste lakseelver.

 

Mjåland Camping ligger ved bredden av Mandalselva. Du kan feriere med de beste fiskemulighetene i delområde 3 og kort avstand til hele Mandalselva. Vi har god plass til campingvogner, bobiler og telt. Vi leier ut campingvogner i ulike størrelser og har ei hytte med alle fasiliteter. Det er også plass til flere som ønsker å leie fast plass.

Åpningstiden fra 15. mai til 15. september.

 

Hit kommer lakseentusiaster fra Norge, Tyskland, Danmark og flere europeiske land. Ivrige fiskere som skaper hygge på campingplassen og som gjerne deler sin kunnskap om elva og lidenskap for fiske med andre. Mjåland camping har fiskeplasser som er universelt utformet like ved campingen. Hytte og Sanitærbygg er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er under en times kjøring til mange av Sørlandets severdigheter og familieattraksjoner og kort vei til handlesentre og Sørlandets fineste badestrender.

 

Fiskesesongen varer fra 1. Juni til 31. August. Ved godt fiske blir fiskesesongen utvidet til 15. september. Fiskekort selges på Marnar Laksesenter, som ligger 2 km fra campingplassen. Campinggjester kan forhåndsbestille fiskekort til sone 3 og 4 i Mandalselva slik at disse ligger klar ved ankomst.

VillmarksCamp_kart.png
bottom of page